Student-stage

Bij Van der Feltz advocaten bieden we een platform voor studenten met talent, die daarnaast affiniteit hebben met een praktijk die zich richt op de sectoren bouw & vastgoed, energie, industrie en overheid.

Binnen dit specialistische nichekantoor krijg je als student-stagiair(e) de kans om binnen een hecht team mee te denken over juridische vraagstukken en het contact met cliënten te ervaren door middel van:

  • Het schrijven van notities en processtukken;
  • Het verrichten van jurisprudentie- en literatuuronderzoek;
  • Het bijwonen van zittingen en besprekingen van onze advocaten en hun cliënten;

Maar ook:

  • Houden we elkaar dagelijks op de hoogte tijdens o.a. onze gezamenlijke (biologische) lunch;
  • Ben je van harte welkom om mee te doen met ons wekelijkse bootcamp-uur;
  • Sluiten we de week graag samen af met een vrijdagmiddagborrel.

De specialistische rechtsgebieden binnen het aanbod van Van der Feltz advocaten houden voornamelijk verband met ruimtelijke ontwikkeling in de breedste zin. Zo krijg je diverse huurovereenkomsten, bestemmingsplannen en aanbestedingsprocedures onder ogen. Daarnaast heeft het kantoor alles in huis op het gebied van algemeen bestuursrecht (zoals openbaarheid van bestuur en handhavingsvraagstukken), maar ook de fiscale praktijk wordt niet geschuwd. Niet in de laatste plaats is het kantoor twee cassatieadvocaten rijk, waardoor wij voor ieder rechtscollege kunnen procederen. Zo staan wij onder meer overheidsorganisaties, (internationale) projectontwikkelaars en bedrijven bij.

Wil jij ook je verder ontwikkelen als jurist door bezig te zijn met specialistisch maatwerk? Ben jij benieuwd naar het dagelijkse reilen en zeilen van een advocatenkantoor waar je tot aan de hoogste (bestuurs)rechter kan meekijken? Dan is een student-stage bij Van der Feltz advocaten echt iets voor jou! Met onze persoonlijke aanpak en jouw gemotiveerde inzet kun jij echt iets bijdragen aan ons kantoor!

Wij hebben doorlopend ruimte voor derdejaars universitaire bachelorstudenten of masterstudenten Rechtsgeleerdheid die geïnteresseerd zijn in zowel het privaatrecht als het bestuursrecht.

Weten hoe medestudenten een stage bij ons hebben ervaren? Lees onderstaande blogs van studenten die je voorgingen. Wil je meer informatie of je direct aanmelden voor een student stage bij Van der Feltz advocaten? Mail dan jouw curriculum vitae, cijferlijst en motivatiebrief naar Willem Bosma (bosma@feltz.nl).

Alvast kennismaken met ons team? Klik door naar onze teampagina.

Voor meer informatie neemt u contact op met

Willem Bosma
T +31 70 31 31 077
E bosma@feltz.nl