Gevorderd advocaat-stagiair(e)/beginnend medewerker Vastgoedrecht

Vanwege onze groeiende praktijk hebben wij op korte termijn plek voor een gevorderd advocaat-stagiair(e)/beginnend medewerker vastgoedrecht, die affiniteit heeft met zowel civiel bouwrecht als (ruimtelijk) bestuursrecht.

Ons kantoor is betrokken bij toonaangevende dossiers voor gemeenten, projectontwikkelaars, verhuurders, beleggers, aannemers, waterbedrijven, energiebedrijven en bedrijven in de zware (staal-, chemische, olie- & gas-) industrie. Met ons vastgoedteam staan wij onze cliënten onder meer bij op het gebied van projectontwikkeling, aanbestedingsrecht, erfpacht, koop, gronduitgifte, huur, onteigening, Wvg, grondexploitatie en aanneming van werk.

Werk jij al enige tijd binnen een vastgoedpraktijk bij een advocatenkantoor en wil je jouw carrière voortzetten bij een topnichekantoor met expertise in zowel de publieke als private sector? Dan zouden wij graag met jou in contact komen!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een advocaat-stagiaire of (beginnend) advocaat medewerker (circa 3 tot 5 jaar werkervaring) vastgoedrecht, die tevens affiniteit heeft met het (ruimtelijk) bestuursrecht en zich bij ons verder wil ontwikkelen in het vastgoedrecht in de breedste zin van het woord. Je bent onderzoekend, leergierig, analytisch sterk met uitstekende communicatieve vaardigheden en je vindt het leuk om op hoog academisch niveau juridische vraagstukken pragmatisch op te lossen voor onze cliënten.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou alle kansen om je verder te ontwikkelen binnen het vakgebied en ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Onze advocaat-stagiaires bieden wij uiteraard een gedegen opleiding met de externe Beroepsopleiding Advocatuur en een ervaren advocaat die hen als patroon primair zal begeleiden. Bovendien zit je als stagiaire/beginnend medewerker altijd bij een ervaren collega op de kamer, die jou zoveel mogelijk zal betrekken bij zijn of haar dagelijkse praktijk. Daarnaast heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze interne opleiding, die door onze ervaren advocaten en externe deskundigen wordt verzorgd. Met een hecht team van gespecialiseerde advocaten delen we onze kennis om onze cliënten optimaal te bedienen en om van elkaar te leren. Wij hebben een open en informele sfeer, met relatief veel andere jonge advocaten en gezamenlijke activiteiten. Verder bieden wij een goede work-life balance met uiteraard concurrerende arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Mail voor een kennismakingsgesprek met Jacques Sluysmans: sluysmans@feltz.nl

Voor meer informatie neemt u contact op met

Jacques Sluysmans
T +31 70 31 31 057
E sluysmans@feltz.nl