Advocaat-stagiair(e) Omgevings- en milieurecht

Vanwege onze groeiende praktijk hebben wij op korte termijn plek voor een advocaat-stagiair(e) met een bijzondere belangstelling voor het omgevings- en milieurecht. Ons kantoor is betrokken bij toonaangevende dossiers voor gemeenten, waterbedrijven, energiebedrijven, projectontwikkelaars, aannemers en bedrijven in de zware (staal, chemische, olie & gas) industrie. Met een hecht team van gespecialiseerde advocaten delen we onze kennis om onze cliënten optimaal te bedienen en om van elkaar te leren.

Ben je (bijna) afgestudeerd met een Master Bestuursrecht en wil jij aan de slag als advocaat bij een top nichekantoor binnen dit vakgebied? Dan zouden wij graag met jou in contact komen!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een (bijna) afgestudeerde jurist met een Master Bestuursrecht, die het leuk vindt om te leren om op hoog academisch niveau juridische vraagstukken pragmatisch op te lossen voor onze cliënten. Je bent onderzoekend, leergierig, analytisch sterk met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een gedegen opleiding met de externe Beroepsopleiding Advocatuur en een ervaren advocaat die jou als patroon primair zal begeleiden. Als advocaat-stagiaire zit je bij ons bovendien altijd bij een ervaren collega op de kamer, die jou zoveel mogelijk zal betrekken bij zijn of haar dagelijkse praktijk. Daarnaast heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze interne opleiding, die door onze ervaren advocaten en externe deskundigen wordt verzorgd. Wij hebben een open en informele sfeer, met relatief veel andere jonge advocaten en gezamenlijke activiteiten. Verder bieden wij een goede work-life balance met uiteraard concurrerende arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Mail voor een kennismakingsgesprek met Jacques Sluysmans: sluysmans@feltz.nl

Voor meer informatie neemt u contact op met

Jacques Sluysmans
T +31 70 31 31 057
E sluysmans@feltz.nl