Advocaat-stagiair(e) Energierecht

Vanwege onze groeiende praktijk hebben wij op korte termijn plek voor een advocaat-stagiair(e) met een bijzondere belangstelling voor het energierecht. Ons kantoor is betrokken bij toonaangevende dossiers voor gemeenten, waterbedrijven, energiebedrijven, projectontwikkelaars, aannemers en bedrijven in de zware (staal, chemische, olie & gas) industrie. Die dossiers beslaan de hele keten van het energierecht: van exploratie, productie en transmissie tot de distributie en levering van (duurzame) energie.

Met het Klimaatakkoord zien wij een stijging van juridische vragen op het gebied van de energietransitie. Wil jij hierbij betrokken zijn en ben je (bijna) afgestudeerd met een Master Staats-en Bestuursrecht en/of Civielrecht? Dan zouden wij graag met jou in contact komen!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een (bijna) afgestudeerde jurist met een Master Bestuursrecht en/of Civielrecht, die het leuk vindt om te leren om op hoog academisch niveau juridische vraagstukken pragmatisch op te lossen voor onze cliënten. Je bent onderzoekend, leergierig, analytisch sterk met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een gedegen opleiding met de externe Beroepsopleiding Advocatuur en een ervaren advocaat die jou primair als patroon zal begeleiden. Als advocaat-stagiaire zit je bij ons bovendien altijd bij een ervaren collega op de kamer,die jou zoveel mogelijk zal betrekken bij zijn of haar dagelijkse praktijk. Daarnaast heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze interne opleiding, die door onze ervaren advocaten en externe deskundigen wordt verzorgd. Er is bij ons een open en informele sfeer en een team met meerdere advocaat-stagiares, dat veel gezamenlijke activiteiten organiseert. Verder bieden wij een goede work-life balance met uiteraard concurrerende arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Mail voor een kennismakingsgesprek met Jacques Sluysmans: sluysmans@feltz.nl

Voor meer informatie neemt u contact op met

Jacques Sluysmans
T +31 70 31 31 057
E sluysmans@feltz.nl