Werken bij

Kiezen voor kansen

Werken bij Van der Feltz advocaten is kiezen voor kansen. Kansen om een eigen praktijk op te bouwen of verder uit te bouwen. Al vroeg in je carrière krijg je bij ons de kans om zelfstandig complexe zaken behandelen en je op hoog niveau te specialiseren in rechtsgebieden als het bestuursrecht, omgevingsrecht, (civiel) bouwrecht, huurrecht en het energierecht.

Werken bij Van der Feltz advocaten vraagt daarom verantwoordelijkheidsgevoel en lef. Als jij het leuk vindt om op hoog academisch niveau juridische vraagstukken pragmatisch op te lossen voor onze cliënten, dan maken we graag kennis met jou!

Over ons kantoor

Van der Feltz advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor, gevestigd in Den Haag. Met expertise op het gebied van onder meer het bestuursrecht, omgevingsrecht (milieurecht, ruimtelijk ordeningsrecht), energierecht, bouwrecht, huurrecht en aanbestedingsrecht, adviseren wij onze cliënten in de marktsectoren Bouw en Vastgoed, Energie, Overheid en Industrie. Grote aannemers, projectontwikkelaars, overheden en aansprekende namen van bedrijven in de industrie mogen wij onder meer daartoe rekenen. Om onze cliënten optimaal te bedienen en om van elkaar te leren wordt er ook veel brancheoverstijgend samengewerkt. Al vanaf het begin van de loopbaan betrekken we iedereen bij de dagelijkse praktijk voor een goede opleiding en start in de advocatuur.

Duurzame projecten

Een goed voorbeeld van brancheoverstijgend werken is het samen werken in een integraal projectteam om onze cliënten te helpen met de energietransitie, zoals de realisatie van duurzame (gebiedsontwikkelings)projecten. Daarbij adviseren wij over uiteenlopende juridische aspecten, zoals joint venture overeenkomsten, staatssteunrecht, de Wet collectieve warmtevoorziening, aansluitplichten, bodemenergiewetgeving (geothermie, aquatermie) etc. Dit biedt mooie kansen om jouw steentje bij te dragen aan de energietransitie.

Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die bereid zijn te investeren in zichzelf en de ontwikkeling van ons kantoor. Daarom verwachten wij dat je ondernemend, onderzoekend, leergierig en analytisch sterk bent en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Vanwege de complexiteit van de zaken verwachten wij verder van al onze medewerkers dat zij scherp zijn en creatief kunnen denken.

Sfeer

Werken bij Van der Feltz betekent ook samenwerken in een prettige en informele sfeer. Wij hebben een divers team waarin iedereen de ruimte heeft om tot haar of zijn recht te komen. En: waar alle ruimte is voor gezelligheid. Gezamenlijke lunches, vrijdagmiddagborrels en een wekelijkse bootcamp, om maar wat te noemen.

Solliciteren

We maken graag kennis met jou!

Studeer je nog, ben je (bijna) afgestudeerd of toe aan een volgende stap in jouw carrière, neem dan contact met ons op voor een kennismaking. Stuur cv, voorzien van cijferlijsten, en motivatiebrief aan

Marc Houweling:

T +31 70 31 31 068

M +31 6 539 185 95

houweling@feltz.nl

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Overweeg je om bij ons te solliciteren, maar zou je eerst meer willen weten? Klik hier voor het interview Delila Fejzović en Brim Tonino of kijk op onze teampagina.