Werken bij

Kiezen voor kansen

Werken bij Van der Feltz advocaten is kiezen voor kansen. Kansen om een eigen praktijk op te bouwen of verder uit te bouwen. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je op hoog niveau te specialiseren en al vroeg in je carrière zelfstandig complexe zaken te behandelen.

Werken bij Van der Feltz advocaten vraagt daarom verantwoordelijkheidsgevoel en lef. Als jij het leuk vindt om op hoog academisch niveau juridische vraagstukken pragmatisch op te lossen voor onze cliënten, dan maken we graag kennis met jou!

Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen die bereid zijn te investeren in zichzelf en de ontwikkeling van ons kantoor. Daarom verwachten wij dat je ondernemend, onderzoekend, leergierig en analytisch sterk bent en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Vanwege de complexiteit van de zaken verwachten wij verder van al onze medewerkers dat zij scherp zijn en creatief kunnen denken.

Sfeer

Werken bij Van der Feltz betekent ook samenwerken in een prettige en informele sfeer. Wij hebben een divers team waarin iedereen de ruimte heeft om tot haar of zijn recht te komen. En: waar alle ruimte is voor gezelligheid. Gezamenlijke lunches, vrijdagmiddagborrels en een wekelijkse bootcamp, om maar wat te noemen.

Solliciteren

We maken graag kennis met jou!

Studeer je nog, ben je (bijna) afgestudeerd of toe aan een volgende stap in jouw carrière, neem dan contact met ons op voor een kennismaking. Stuur CV, voorzien van cijferlijsten, en motivatiebrief aan

Marc Houweling:

T +31 70 31 31 068

M +31 6 539 185 95

houweling@feltz.nl

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Overweeg je om bij ons te solliciteren, maar zou je eerst meer willen weten? Klik hier voor het interview met Brim Tonino of kijk op onze teampagina.