Werken bij

Werken bij Van der Feltz advocaten is kiezen voor kansen. Kansen om een eigen praktijk op te bouwen of verder uit te bouwen.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om je op hoog niveau te specialiseren en al vroeg in je carrière zelfstandig complexe zaken te behandelen. Werken bij Van der Feltz advocaten vraagt daarom verantwoordelijkheidsgevoel en lef. Als jij het leuk vindt om op hoog academisch niveau juridische vraagstukken pragmatisch op te lossen voor onze cliënten, dan maken we graag kennis met jou!

Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen die bereid zijn te investeren in zichzelf en de ontwikkeling van ons kantoor. Daarom verwachten wij dat je onderzoekend, leergierig en analytisch sterk bent en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Vanwege de complexiteit van de zaken verwachten wij verder van al onze medewerkers dat zij scherp zijn en creatief kunnen denken.

Studeer je nog, ben je (bijna) afgestudeerd of toe aan een volgende stap in jouw carrière, neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

Mail naar Jacques Sluysmans: sluysmans@feltz.nl

Momenteel hebben wij in het bijzonder de volgende vacatures:

Alvast kennismaken met ons team? Klik hier voor interviews met starters Brim Tonino en Lynn Kombrink of kijk op onze teampagina.