Werken bij

Kiezen voor kansen

Werken bij Van der Feltz advocaten is kiezen voor kansen. Kansen om een eigen praktijk op te bouwen of verder uit te bouwen. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je op hoog niveau te specialiseren en al vroeg in je carrière zelfstandig complexe zaken te behandelen.

Werken bij Van der Feltz advocaten vraagt daarom verantwoordelijkheidsgevoel en lef. Als jij het leuk vindt om op hoog academisch niveau juridische vraagstukken pragmatisch op te lossen voor onze cliënten, dan maken we graag kennis met jou!

Wij werken als team voor mooie cliënten in de sectoren Bouw en Vastgoed, Energie, Industrie en Overheid. Grote aannemers, projectontwikkelaars, overheden en aansprekende namen van bedrijven in de industrie mogen wij onder meer daartoe rekenen.

Dit brengt interessant en complex werk met zich mee. Zo stelt bijvoorbeeld de verduurzamingsopgave onze cliënten voor grote vragen. Bij Van der Feltz advocaten kun je jouw steentje bijdragen aan de energietransitie door met ons team die juridische vraagstukken te helpen oplossen.

In toenemende mate wordt ons team gevraagd onze cliënten bij te staan bij verduurzamingsprojecten, waarvoor wij onze expertise op het gebied van civiel (bouw)recht, omgevingsrecht en energierecht gezamenlijk inzetten.

Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die bereid zijn te investeren in zichzelf en de ontwikkeling van ons kantoor. Daarom verwachten wij dat je ondernemend, onderzoekend, leergierig en analytisch sterk bent en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Vanwege de complexiteit van de zaken verwachten wij verder van al onze medewerkers dat zij scherp zijn en creatief kunnen denken.

Sfeer

Werken bij Van der Feltz betekent ook samenwerken in een prettige en informele sfeer. Wij hebben een divers team waarin iedereen de ruimte heeft om tot haar of zijn recht te komen. En: waar alle ruimte is voor gezelligheid. Gezamenlijke lunches, vrijdagmiddagborrels en een wekelijkse bootcamp, om maar wat te noemen.

Solliciteren

We maken graag kennis met jou!

Studeer je nog, ben je (bijna) afgestudeerd of toe aan een volgende stap in jouw carrière, neem dan contact met ons op voor een kennismaking. Stuur CV, voorzien van cijferlijsten, en motivatiebrief aan

Marc Houweling:

T +31 70 31 31 068

M +31 6 539 185 95

houweling@feltz.nl

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Overweeg je om bij ons te solliciteren, maar zou je eerst meer willen weten? Klik hier voor het interview met Brim Tonino of kijk op onze teampagina.