Rosa van der Velde
T+31 70 31 31 053
M+31 6 21 25 38 46
Evandervelde@feltz.nl

LinkedIn

Secretaresse


Leonora Bloem
T +31 70 31 31 052
E bloem@feltz.nl

Rosa van der Velde

advocaat-stagiaire

Rosa is actief in het algemeen bestuursrecht en het ruimtelijke ordeningsrecht. Zij adviseert en procedeert voor publieke en private partijen op het gebied van het bestuursrecht en het grensvlak met het civiele recht. Daarnaast is zij ook gespecialiseerd in de doorwerking van Europese regelgeving in het Nederlandse bestuursrecht.

Complexe juridische problematiek, waar verschillende belangen een rol spelen, belicht zij graag van meerdere kanten om de beste oplossing voor haar cliënten te vinden.

Tijdens haar rechtenstudie is Rosa onder andere werkzaam geweest binnen de advocatuur, het Openbaar Ministerie en de rechterlijke macht. Daarnaast is zij werkzaam geweest aan de Universiteit Leiden. Hiermee heeft zij kennis en ervaring opgedaan op het gebied van het algemeen bestuursrecht, het ruimtelijke ordeningsrecht, de Wet openbaarheid van bestuur, het Europees recht en het strafrecht. Aan de Universiteit Leiden is zij afgestudeerd in het Staats- en Bestuursrecht, in het Europees Recht (LL.M.) en in de (rechts)filosofie. In haar vrije tijd zet zij zich graag vrijwillig in voor culturele initiatieven zoals het cultureel ontmoetingshuis Sijthoff te Leiden, en voor Staatsbosbeheer.

Marktsectoren

  • Overheid
  • Bouw- en Vastgoed

Expertise