Docenten

De docenten van de Bilderdijk Academie zijn deels werkzaam bij Van der Feltz advocaten, maar deels ook daarbuiten.
De docenten hebben bewezen expertise op het terein waarover zal worden gedoceerd. En hebben aantoonbare ervaring als docent verbonden aan enig universitair (postacademisch) opleidingsinstituut. 

 • Stephen Machon

  Stephen is a highly experienced legal English editor and trainer. Before founding machon editing, he was with De Brauw Blackstone Westbroek for more than 12 years as senior English editor and editorial services coordinator, where he regularly edited client communications, advisory work, contracts, notarial deeds, and court and Commission submissions, to name just a part of his work.

  Stephen also served for more than 6 years as chair of finlegsig, the financial and legal English special interest group of SENSE, the society of English native-speaking editors.

  Stephen also regularly lectures on aspects of good legal communication, contract drafting, legal editing, and plain English.

  Contact details

 • Jacques Sluysmans

  Jacques Sluysmans studeerde in Leiden, Parijs, Brussel en New York. Jacques is als bijzonder hoogleraar verbonden aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tevens is hij voorzitter van de Vereniging voor Bouwrecht en de Vereniging voor Onteigeningsrecht.

  Contact

 • Willem van der Werf

  Willem van der Werf studeerde civiel en internationaal recht in Leiden en Heidelberg (D). Hij treedt vaak op voor en tegen overheden. Willem is gespecialiseerd in de ruimtelijke ordenings- en vastgoedpraktijk, onteigeningen, gemeentelijk voorkeursrecht en erfpacht. Verder heeft Willem ervaring met juridische vraagstukken in het openbaar bestuur, zoals openbaarheid en integriteit. Hij is als docent werkzaam voor diverse onderwijsinstituten.

  Contact

 • Ruben Wiegerink

  Ruben is cassatieadvocaat en specialist op alle terreinen van het belasting- en onteigeningsrecht. Voordien was hij ruim negen jaar werkzaam als advocaat bij de landsadvocaat Pels Rijcken. Als specialist op het gebied van cassatierechtspraak geeft hij verdieping aan onze cassatie- en overheidspraktijk. Daarnaast is Ruben ook een allround fiscalist met ruime ervaring op het gebied van zowel rijksbelastingen als belastingen van lagere overheden.

  Contact