Docenten

De docenten van de Bilderdijk Academie zijn deels werkzaam bij Van der Feltz advocaten, maar deels ook daarbuiten.
De docenten hebben bewezen expertise op het terein waarover zal worden gedoceerd. En hebben aantoonbare ervaring als docent verbonden aan enig universitair (postacademisch) opleidingsinstituut. 

 • Godert van der Feltz

  Godert van der Feltz studeerde in Utrecht en Ann Arbor (LL.M. University of Michigan Law School). Hij is advocaat sedert 1981. Hij volgde een eerste stage bij Covington & Burling, Washington DC en werkte aansluitend en tot 2006 bij De Brauw Blackstone Westbroek. Hij is onder meer lid van de Vereniging van Milieurechtadvocaten en de Vereniging van bouwrechtadvocaten. Hij maakt sedert maart 2014 deel uit van de Raad van de Orde van Advocaten in het arondissement ’s-Gravenhage.


  Contact

 • Mark West

  Mark West is als advocaat bij ons kantoor actief in het bestuur(proces)recht, met een specialisatie in de ruimtelijke ordenings- en omgevingsrechtelijke praktijk. Verder heeft Mark ervaring met juridische vraagstukken in het openbaar bestuur, zoals openbaarheid van overheidsinformatie. Mark heeft een bijzondere interesse in het grensvlak van publiek- en privaatrecht. 

  Contact

 • Jacques Sluysmans

  Jacques Sluysmans studeerde in Leiden, Parijs, Brussel en New York. Jacques is als bijzonder hoogleraar verbonden aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tevens is hij voorzitter van de Vereniging voor Bouwrecht en de Vereniging voor Onteigeningsrecht.

  Contact

 • Willem van der Werf

  Willem van der Werf studeerde civiel en internationaal recht in Leiden en Heidelberg (D). Hij treedt vaak op voor en tegen overheden. Willem is gespecialiseerd in de ruimtelijke ordenings- en vastgoedpraktijk, onteigeningen, gemeentelijk voorkeursrecht en erfpacht. Verder heeft Willem ervaring met juridische vraagstukken in het openbaar bestuur, zoals openbaarheid en integriteit. Hij is als docent werkzaam voor diverse onderwijsinstituten.

  Contact

 • Ruben Wiegerink

  Ruben is cassatieadvocaat en specialist op alle terreinen van het belasting- en onteigeningsrecht. Voordien was hij ruim negen jaar werkzaam als advocaat bij de landsadvocaat Pels Rijcken. Als specialist op het gebied van cassatierechtspraak geeft hij verdieping aan onze cassatie- en overheidspraktijk. Daarnaast is Ruben ook een allround fiscalist met ruime ervaring op het gebied van zowel rijksbelastingen als belastingen van lagere overheden.

  Contact