Van der Feltz advocaten in actie voor Lawyers for Lawyers

Van der Feltz advocaten in actie voor Lawyers for Lawyers

Op 22 september zal weer de Dam tot Damloop plaatsvinden. Het team van Van der Feltz advocaten zal dan de 10 Engelse mijlen (16,09 km) lopen met een grote sponsoractie voor de non-profit organisatie Lawyers for Lawyers (L4L)! Mogen wij op uw sponsorbijdrage rekenen? Met uw donatie ondersteunt u L4L om advocaten in het buitenland te helpen hun beroep onafhankelijk en in vrijheid uit te laten oefenen.

In de komende periode vraagt L4L speciaal aandacht voor advocaten die - als vergelding voor hun werk - op basis van gefabriceerde aanklachten worden vervolgd, gevangen zitten of van het tableau zijn geschrapt. Zo monitoren en rapporteren zij over zittingen tegen advocaten in Turkije die strafrechtelijk worden vervolgd. Ook op andere wijze zet L4L zich in voor deze advocaten, onder meer door hun inbreng bij de Human Rights Council en de Human Rights Committee van de Verenigde Naties.

Doneren gaat gemakkelijk via de ‘Doneer nu’ knop via deze link: http://pif.one/vanderfeltz. Hartelijk dank namens ons team: Susanne van de Pest, Marc Houweling, Daan Korsse en Ive Mulders.