Van der Feltz advocaten op InfraTech 2019 | Ahoy Rotterdam | 15-18 januari

Van der Feltz advocaten is met een stand aanwezig op InfraTech 2019, de nationale beurs voor de infrasector. De beurs zal plaatsvinden van dinsdag 15 januari 2019 tot en met vrijdag 18 januari 2019 in Ahoy te Rotterdam.

Ontmoet onze specialisten

Op de beurs ontmoet u het team advocaten van ons kantoor dat gespecialiseerd is in het aanbestedingsrecht, bouwrecht en vastgoedrecht. Wij hebben een stand in Hal 5 - openbare ruimte & mobiliteit (locatie 5.302).

Waarom is InfraTech voor u interessant?

InfraTech 2019 is hét kennisplatform waar opdrachtgevers, aannemers, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort. Tijdens InfraTech bundelen infra-professionals kennis en krachten. De beurs vindt eens per twee jaar plaats in Nederland. Er is een interessant programma samengesteld met onder meer de InfraTech Innovatieprijs, RWS Marktdag, CROW-bijeenkomsten en keynote-speakers. Het programma is gebaseerd op de vier trends Slimme Logistiek, Digitale infra, Duurzame leefomgeving en Ketensamenwerking

Uw bezoek

Graag stellen wij u in de gelegenheid om InfraTech kosteloos te bezoeken. U kunt zich voor een gratis bezoek registreren via de website, klik hier.

Mogen wij u ontmoeten op onze stand op InfraTech om bij te praten of kennis te maken met onze specialisten? Mocht u op voorhand een afspraak willen maken, laat dat ons dan weten via ruig@feltz.nl of 070 – 31 31 050.