Onthulling namen vergaderkamers

Godert van der Feltz heeft onlangs afscheid genomen als partner bij Van der Feltz advocaten. Tot 1 juli 2018 is Godert als adviseur verbonden aan ons kantoor. Vanwege de belangrijke rol die Godert binnen ons kantoor heeft vervuld, onder meer als mede-oprichter en naamgever, hebben wij besloten om één van onze twee vergaderkamers naar hem te vernoemen.

Ook onze tweede vergaderkamer hebben wij vernoemd naar een persoon die veel voor ons kantoor heeft betekend, namelijk Jan de Vries Robbé. Jan was na zijn pensionering bij De Brauw vanaf 2006 bij de oprichting van kantoor betrokken en tot medio 2013 als adviseur aan het kantoor verbonden. Helaas is Jan op 1 januari jl. na een kort ziekbed op 76-jarige leeftijd overleden.

Onlangs hebben wij in aanwezigheid van Godert en Nelleke van der Feltz en de echtgenote en de oudste zoon van Jan de Vries Robbé de namen van de vergaderkamers op feestelijke wijze onthuld.

Wij zien er naar uit u binnenkort te mogen ontvangen in een van onze vergaderkamers, de mr. G.C.W. van der Feltzkamer en de mr. J.G. de Vries Robbékamer.