Benefietconcert #StandWithUkraine

De Ambassade van de Republiek Polen, de Ambassade van Oekraïne in het Koninkrijk der Nederlanden en Van der Feltz advocaten in Den Haag organiseren het Benefietconcert #StandWithUkraine.

Datum: woensdagavond 13 april 2022 van 19.30 uur tot 22.30 uur

Locatie: Oude Raadzaal, Javastraat 26 Den Haag

Entree: € 50,- per persoon. Een hogere bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Aanmelding via: concert@feltz.nl

onder vermelding van naam en aantal personen.

U kunt tijdens deze informele avond genieten van prachtige muziek van Oekraïense, Poolse en Nederlandse musici. Ook worden enkele kunstwerken van de Oekraïense kunstenares Olga Ottenheijm en de Poolse kunstenares Dorota Roszkowska geveild. Bedrijven en particulieren kunnen speciale projecten adopteren (zoals noodtransporten of medicijnpakketten). Mocht u een project willen adopteren of een dienst of cheque willen aanbieden aan de Oekraïense ambassade, dan kunt u dit laten vastleggen door onze fotograaf.

De opbrengst van het Benefietconcert gaat in overleg met de Ambassade van Oekraïne naar het door artillerievuur getroffen Nationale Kinderziekenhuis ‘Okhmadyt’ in Kyiv.

Voorts zal de ‘Help Ukraine Desk’ worden geïntroduceerd. De grote hulporganisaties richten zich nu vooral op Oekraïners die het land ontvluchten. Er zijn echter ruim 44 miljoen mensen in Oekraïne die voedsel, drinkwater, medicijnen en kleding nodig hebben. Bovendien hebben agrariërs dringend grondstoffen nodig voor de teelt. De ‘Help Ukraine Desk’ zal vanuit de Ambassade van Oekraïne concrete hulpverzoeken van de Oekraïense autoriteiten, ondernemers en instellingen matchen met hulporganisaties, bedrijven, transporteurs en sponsoren in Nederland. Diverse organisaties en bedrijven hebben zich bij dit initiatief aangesloten. Het doel is om het aantal ‘trusted partners’ snel uit te breiden.

Het Benefietconcert #StandWithUkraine wordt mede mogelijk gemaakt door de belangeloze medewerking van de allerbeste Oekraïense, Poolse en Nederlandse musici en de volgende bedrijven en personen: Bosman Wijnkopers, André Kerstens BV, Zziin Conference Center, Ampco flashlight, Hoogsteder & Hoogsteder en de kunstenaars Olga Ottenheijm en Dorota Roszkowska.